Fins a 15 KW

Servicios

Obté el teu pressupost
i comença JA el teu estalvi

Fotovoltaic Solar

La instal·lació fotovoltaica residencial fins a 15 kW i el kit panell solar són una
alternativa cada vegada més popular per al subministrament d’energia a la llar. Per això, des de FOTOVOLTAIC SOLAR volem explicar breument el funcionament dels panells fotovoltaics en instal·lacions d’energia solar, així com els tipus d’instal·lació fotovoltaica d’autoconsum que hi ha.

Tipus d’autoconsum fotovoltaic residencial

L’autoconsum fotovoltaic d’energia solar ve amb opció de pressupost solar:

  • L’autoconsum instantani connectat a la xarxa (amb bateria o sense) on podrà rebre energia des dels panells solars o la xarxa d’una companyia elèctrica en cas que calgués.
  • L’autoconsum aïllat suposa la desconnexió total de qualsevol companyia elèctrica. Aquesta opció tant sí com no necessitarà bateries solars per als dies en els quals els panells no puguin produir l’energia faltant. I normalment també cal comptar amb un generador elèctric per tenir més seguretat, ja que algunes vegades les bateries no són suficients.
pergola hierro soldado fotovoltaica

Equipament per a instal·lacions fotovoltaiques residencials

Per a la instal·lació de plaques solars haurà de realitzar una inversió inicial en una instal·lació fotovoltaica d’autoconsum solar.

Kit Solar

El kit solar d’autoconsum fotovoltaic està composat per panells fotovoltaics i és l’encarregat de recollir l’energia fotovoltaica d’autoconsum. Aquest tipus d’energia solar ha rebaixat el seu preu, sent més assequible ara que abans.

Solen tenir una vida útil de 25 anys i acostumen a instal·lar-se a la teulada (previ projecte segons inclinació del sostre i orientació).

És la part més visible de la instal·lació. Per això, moltes marques també han invertit per modificar la seva estètica a fi que s’integrin el màxim possible a les cobertes sense perdre potència de generació.

Inversor

L’inversor és l’encarregat de transformar l’energia de corrent continu, que prové del generador de la instal·lació d’autoconsum, en corrent altern que és el que usen tots els nostres electrodomèstics a casa. Aquest transformador serà d’un tipus o altre depenent de la instal·lació fotovoltaica que tingui instal·lada.

Bateries

Les bateries no sempre són necessàries en una instal·lació fotovoltaica d’autoconsum. La seva funció és la d’emmagatzemar l’energia que es genera durant el dia mitjançant els panells fotovoltaics, i utilitzar-la quan calgui, per exemple, quan és de nit o està ennuvolat.

En cas d’una instal·lació d’energia fotovoltaica connectada a la xarxa fins a 15 kW, les bateries es faran servir quan el consum superi la potència generada pel kit de panell solar en algun moment del dia.

La bateria d’autoconsum residencial sol ser la part més cara d’un pressupost
d’instal·lació de panells a casa
. Com més autonomia vulgui a la seva instal·lació
solar d’energia fotovoltaica
, més pressupost haurà de destinar a les bateries d’energia solar.

Regulador de càrrega

El regulador de càrrega en una instal·lació d’autoconsum té la missió de controlar el corrent que va absorbint la bateria i així, evitar una sobrecàrrega perillosa. A la vegada, s’encarrega d’evitar que es desaprofiti l’energia que capten els panells solars del kit solar.

En cas que opti per una instal·lació d’autoconsum elèctric connectada a la xarxa, no caldrà que disposi de regulador per a la placa solar.

Contacte d’instal·lacions fotovoltaiques residencials fins a 15 kW

Recordeu que podeu trucar-nos al telèfon. +34 623 13 17 42 i sol·licitar informació sense compromís. També podeu deixar les vostres dades al nostre FORMULARI DE CONTACTE i us atendrem com més aviat millor per oferir-vos un pressupost ajustat a les vostres necessitats.